Faciliteiten

Bistro Markelo

Buuf & Buur

Buuf & Buur is in juli en augustus dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Van september t/m juni kunt u er alleen in het weekend terecht van 17.30 tot 20.00 uur.

Afhaalkaart Buuf & Buur

U kunt bij ons terecht voor patat, snacks, plates, ijsjes, koffie en frisdrank.

Het is nu ook mogelijk om van ons terras en onze zitplaatsen binnen gebruik te maken.

Van Pasen t/m de herfstvakantie is het mogelijk om ontbijt te bestellen. Informeer er naar bij de receptie of bij Buuf & Buur.

Via deze link kunt u ons volgen! Like ons en blijf op de hoogte!

Graag tot ziens! Met gastvrije groet,

Buuf & Buur

Daphne


Eten in Markelo

Bistro de Loep

Voor culinaire ontspanning kunt u uitstekend terecht bij Bistro de Loep! De bistro op het terrein van Hessenheem.

Bistro de Loep


Zwembad

Op ons park is een openluchtzwembad met apart kinderbad. Geopend van mei tot september, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tevens is er direct aan de overzijde van het park een groot gemeentelijk zwembad (overdekt en openlucht). Deze is het gehele jaar geopend. In verband met Corona dient u een tijdsblok te reserveren.


Wi-Fi

De vakantiehuizen die wij verhuren zijn voorzien van Wi-Fi. U krijgt bij aankomst de inloggegevens mee. Er is ook Wi-Fi aanwezig bij de camperplaatsen en kampeerplaatsen. Als u een camper- of kampeerplaats reserveert, geven wij u ook de inloggegevens mee. Houdt er rekening mee dat het Wi-Fi voor recreatief gebruik is, het is dus niet de bedoeling om bijvoorbeeld grote bestanden (zoals films) te downloaden.


Fietsverhuur

Wij verhuren stadsfietsen en elektrische fietsen. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie.