Camperplaatsen


Kom onbezorgd genieten van onze camperplaatsen. Wij bieden de faciliteiten die u nodig heeft voor het legen van het chemisch toilet en de vuilwatertank en een tappunt voor vers drinkwater. Elke camperplek is voorzien van elektra (tegen betaling) en op de gehele camping is gratis WIFI aanwezig. Tevens kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die Hessenheem en de omgeving van Markelo biedt.

Onze camperplaatsen zijn ruim opgezet, waardoor u uw camper makkelijk kunt parkeren.
Tevens zijn de toegangspaden verhard, waardoor u er gemakkelijk met uw camper heen rijdt en parkeert.
Door de grasbetonblokken die waterpas zijn, staat uw camper direct goed !
U staat heerlijk vrij op een grasveld omringt door bomen.

In de winter kunt u in de weekenden voor een eenvoudige maaltijd terecht bij Buuf & Buur.
In de zomer zijn de openingstijden uitgebreider. Kijk op Facebook voor de openingstijden.
U kunt daar in de zomer ook terecht voor een ontbijtje, wanneer u een camperplaats heeft gereserveerd wordt dit bij uw plaats bezorgd !
Bij de receptie van Buitencentrum Hessenheem en bij Buuf & Buur kunt u uw wensen doorgeven.

Op Buitencentrum Hessenheem wordt gewerkt met een kenteken registratie systeem. Dit betekend dat wanneer u een camperplaats heeft gereserveerd,
u uw kenteken doorgeeft en te allen tijde met uw camper het terrein op kunt rijden !

Op 5 minuten rijden van onze camperplaatsen vindt u een supermarkt in Markelo waar u al uw boodschappen kunt doen. Zo kunt u dus onbezorgd met uw camper bij ons overnachten en hoeft u niet al te veel bagage mee te nemen. Tevens is er op 46 km afstand een zeer uitgebreide kampeerwinkel te vinden.
U vindt hier allerlei spullen die u nodig kunt hebben voor uw camper.

U kunt ook elektrische fietsen bij ons huren zodat u niet altijd met uw camper op pad hoeft.

De kosten voor de camperplaatsen zijn 15 euro per plaats per nacht. Indien u lid bent van de NKC is het tarief 14 euro excl. verbruik elektra en water.

In 2020 is er een nieuw modern sanitair gebouw gebouwd. Wij beschikken tevens over een wasserette met 2 wasmachines en 1 droger. Deze vindt u naast Buuf & Buur.


Vlog Adria on tour!

Algemene tips: op pad met een camper

Als het erop aankomt, zijn er een aantal do’s en don’ts die de basis vuistregels schetsen voor het parkeren van uw camper waar dan ook ter wereld. In essentie is een goede planning alles wat echt nodig is!

Weet precies hoe hoog uw camper is. In de meeste gevallen zult u niet kunnen parkeren in parkeergarages of ondergronds, waar er problemen kunnen zijn met de doorrijhoogte. Sommige campers zijn echter niet veel hoger dan vrachtwagens dus als u precies weet hoe hoog uw dak is, kunt u beslissen of u in deze parkeerruimte past. Weet ook de lengte van uw camper want sommige camperplekken hebben beperkingen op het gebied van grote campers.

Parkeer ergens waar u gemakkelijk weer uit kunt komen want campers staan niet altijd bekend om hun wendbaarheid. Kijk om te parkeren naar een open ruimte, in plaats van naast lage items zoals vuilnisbakken, stoepranden, picknicktafels of planten die je zou kunnen raken bij het wegrijden.

Sluit uw camper altijd af wanneer u hem verlaat. Zelfs als u gewoon op weg bent voor een snelle wandeling, is het het beste om uw bezittingen veilig te stellen en uw waardevolle spullen uit het zicht te houden wanneer u niet in de buurt bent.

Zeker uw spullen voordat u weer verder reist. Bij een camperstop kunt u dingen in de camper verplaatsen dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kookgerei en andere spullen niet op de grond vallen zodra u weer op weg bent.

Controleer op toegankelijkheidsproblemen voordat u aankomt. De meeste campings zullen informatie delen over mogelijke toegankelijkheidsproblemen, zoals grindwegen of steile heuvels. Wees er zeker van kunt zijn dat uw camper naar een camperplek kan rijden voordat u een reservering maakt.

Bereidt u voor wanneer dat mogelijk is. Als u weet waar u aan het einde van een dag naartoe wilt, plan dan vooruit en boek een camping of maak een lijst met een aantal opties. Dit is beter dan om op het laatste moment in het donker een camperplek te vinden als er al veel plaatsen zijn ingenomen.