Camperplaatsen


Kom onbezorgd genieten van onze camperplaatsen. Wij bieden de faciliteiten die u nodig heeft voor het legen van het chemisch toilet en de vuilwatertank en een tappunt voor vers drinkwater. Elke camperplek is voorzien van elektra (tegen betaling) en op de gehele camping is gratis WIFI aanwezig. Tevens kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die Hessenheem en de omgeving van Markelo biedt.

Onze camperplaatsen zijn ruim opgezet, waardoor u uw camper makkelijk kunt parkeren.
Tevens zijn de toegangspaden verhard, waardoor u er gemakkelijk met uw camper heen rijdt en parkeert.
Door de grasbetonblokken die waterpas zijn, staat uw camper direct goed!
U staat heerlijk vrij op een grasveld omringt door bomen.

In de winter kunt u in de weekenden voor een eenvoudige maaltijd terecht bij Buuf & Buur.
In de zomer zijn de openingstijden uitgebreider. Kijk op Facebook voor de openingstijden.
U kunt daar in de zomer ook terecht voor een ontbijtje, wanneer u een camperplaats heeft gereserveerd wordt dit bij uw plaats bezorgd!
Bij de receptie van Buitencentrum Hessenheem en bij Buuf & Buur kunt u uw wensen doorgeven.

Op Buitencentrum Hessenheem wordt gewerkt met een kenteken registratie systeem. Dit betekend dat wanneer u een camperplaats heeft gereserveerd,
u uw kenteken doorgeeft en te allen tijde met uw camper het terrein op kunt rijden!

Op 5 minuten rijden van onze camperplaatsen vindt u een supermarkt in Markelo waar u al uw boodschappen kunt doen. Zo kunt u dus onbezorgd met uw camper bij ons overnachten en hoeft u niet al te veel bagage mee te nemen. Tevens is er op 46 km afstand een zeer uitgebreide kampeerwinkel te vinden.
U vindt hier allerlei spullen die u nodig kunt hebben voor uw camper.

U kunt ook elektrische fietsen bij ons huren, om het mooie Twente te verkennen, zodat u niet altijd met uw camper op pad hoeft.

De kosten voor de camperplaatsen zijn 15 euro per plaats per nacht. Indien u lid bent van de NKC is het tarief 14 euro excl. verbruik elektra en water.

Voor meer informatie over beschikbaarheid kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. U kunt ook een kijkje bij ons nemen om een goede indruk van onze camperplaatsen te krijgen.

In 2020 is er een nieuw modern sanitair gebouw gerealiseerd. Wij beschikken tevens over een wasserette met 2 wasmachines en 1 droger. Deze vindt u naast Buuf & Buur.

Bekijk deze vlogs om een indruk van onze camperplaatsen te krijgen.